Médiaajánlatot keresőknek

money.jpg

A bigyologus.hu egy szórakoztató technológiai infotainment oldal, technológiákról, termékekről, eszközökről, tesztvideókkal, érdekes és olykor elgondolkodtató friss cikkekkel, ahol nem a mennyiség, hanem a minőség az elsődleges szempont.

A bigyologus.hu nem híroldal, így csak arról publikál, ami az alkotókat tényleg érdekli és a valódi véleményüket tükrözi az adott témáról, termékről, a hitelességet megőrizve. Az oldal mögött évtizedes tapasztalattal bíró online újságíró, fiatal kora ellenére profi fejlesztő és lelkes videó amatőr egyaránt megtalálható, így a bigyologus.hu hétről-hétre reagál a legfrissebb hírekre és mutatja be a technológiai újdonságokat, akár élőben, hétfőnként az RCKO.FM-en, vagy videóban a saját YouTube csatornáján, vagy épp írásban.
A Bitcointól a Flappy Bird-ön át, a négymagos processzorokig minden felkerülhet és fel is kerül a bigyologus.hu oldalra!

Kapcsolat: bigyologusblog (kukac) gmail (pont) com

Vissza

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bigyologus.blog.hu/api/trackback/id/tr795829132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása