TOP 5 - Irodát otthonra

140206_top5iroda.jpg

Jöjjön öt olyan tipp ami jól jön ha épp saját irodát (vagy csak íróasztalt) tervezel, ráadásul könnyen és akár otthon, maradék anyagokból, fillérekből megvalósítható, viszont jót tesz a hatékony tanulásnak és munkavégzésnek. Jöjjön pár tipp a kötelező hátfájás ellen, vagy pár trükk, hogyan tüntesd el a borzasztó kábelköteget az asztallapról és ha minden kötél szakad és nem egy sokszobás villában laksz, akkor azt is megmutatjuk hogyan rejtsd el a komplett íróasztalt a kíváncsi szemek elől.

ku-xlarge[1].jpg

5. Emeld a monitorod szemmagasságba

Ha egész nap lefelé nézel az asztalodon lévő notebook kijelzőre, vagy kicsit jobb esetben monitorra, akkor tuti megfájdul a hátad, nem kicsit, nagyon. Érdemes ezért megemelni a notebookot, vagy monitort, de ehhez nem kell feltétlen drága állványokat beszerezni, elég hozzá egy kiszuperált bútorlap és pár régi fotelláb.

ku-xlarge[1]_1.jpg

4. USB csatlakozó az asztallapba

"Az USB jó! Éééééérteeem?!?" És nem csak Mr. Garrison szerint, hiszen mérhetetlen mennyiségű kütyüt használunk nap, mint nap, ám ezektől az asztallapon nagyon hamar óriási kábeldzsungel alakul ki. Ilyenkor jöhet jól az íróasztalba süllyesztett USB hub.

ku-xlarge[2].jpg

3. Flipchart a falra

Hihetetlen hogy mennyit tud segíteni egy egyszerű fehér tábla a falra amire azonnal fel tudod írni a legfrissebb zseniális marketing szlogent, vagy folyamatábrát, vagy bármit. Bár eddig még nem sikerült megfelelő magyar szót találni a flipchartra (azért dolgoznak az ügyön), igen hasznos irodai eszköz, ráadásul filléres beruházás.

ku-xlarge[1]_2.jpg

2. Rejteni mindent ami a helyet foglalja

Rengeteg olyan dolog van az íróasztalon ami nem kell, csak szükséges rossz. Ilyen például a router, a különböző töltők, a ritkán (azaz soha) meg nem mozduló külső merevlemez és persze az ezekkel járó több kilométer kábel. A megoldás kábelkötöző és egy erősebb fa, vagy fémháló, amivel "látótávolságon kívülre" kerülnek ezen eszközök.

ku-xlarge[1]_3.jpg

1. Iroda a szekrényben

A legjobb az iroda úgy, ha nem látod amikor épp nem dolgozol, vagy tanulsz. Ezt könnyű megoldani ha van erre egy plusz szobád, viszont ha nincs akkor jól jön a szekrénybe épített íróasztal. Gardróbszobával, vagy helységgel rendelkezők előnyben, de igazából egy nagyobb szekrényben is könnyedén megvalósítható a dolog.

A bejegyzés trackback címe:

https://bigyologus.blog.hu/api/trackback/id/tr15807024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása