TOP5 MacGyver trükk a melóhelyre

macgyverTOP5.jpg

Az iroda egy olyan furcsa hely, ahol sok minden van, amit nem te veszel, és sok minden nincs, ami meg kéne, ebből szoktak kifejlődni a hekkelt office verziók.

Íme néhány a való életben is használható trükk, melyek lenyűgöző egyszerűsége önmagukért beszél, így nem kell heteket barkácsolni, hogy eredményt érj el.

5. Post-It a lyuk alá

Aki valaha használt már fúrót az tudja, hogy legalább kétemberes mutatvány volt eddig: egy ember a fúrót tartotta, egy pedig a porszívót. Legközelebb ha csak egy képet fúrsz fel a falra akkor próbáld ki ezt.

18l58d0y04yhojpg[1].jpg

 

4. Chipses zacskó tál

Elkészítéséhez csak egy ollóra lesz szükséged, semmi másra. Levágod a tetejét, majd az alját kicsit befordítod, így lesz egy kemény "talp" és már lehet is falni..

18l58s5ijkwtvjpg[1].jpg

 

3. Gurigarendszerező

Egy tiszta cipős doboz, néhány WC papír guriga és kész is, hogy az összegabalyodó kábelek rendezettek legyenek.

18l5928k8193fjpg[1].jpg

 

2. Kábelcsíptető

Ha már asztalon kívüli töltőkábeleknél voltunk az előbb, akkor itt az állandóan az asztalon lévő kábelek "csomótlanítására" szolgáló megoldás.

18l596mekblyrjpg[1].jpg

 

1. Fogasduplázó

Ha csak egy akasztó van, de mindenki fellógatná száradni a szövetkabátot, akkor használj sörös-, vagy üdítős doboz nyitókat, így egymásba akasztva a vállfákat.

18l5945m7o0kejpg[1].jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://bigyologus.blog.hu/api/trackback/id/tr85844493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása