Olvasóknak, érdeklődőknek

olvaso.jpg

A bigyologus.hu egy régi álom beteljesülése, hiszen a három alapító közül kettő (pheke és Tablage) már hosszú évek óta terveztek egy közös blogot, vagy konkrétabban „közös valamit”, de míg pheke a médiában tevékenykedett (EstFM, radiocafé 98.6, Deko TV, Radio Bro, player.hu, prohardver.hu, stb.), addig Tablage elkezdett komolyabban a webes fejlesztéssel foglalkozni (RCKO.FM, Ozora Radio, Greenteam TV, Beauty Bar, stb.), így eddig sehogy sem jött össze a dolog.

De aztán az élet úgy sodorta kettősünket, hogy januárban, a kezdeti tervezgetéskor Zsombor (akinek sürgősen becenevet kell találnunk) csatlakozott a társasághoz operatőr-vágóként, és majdnem ezzel egy időben jött egy felkérés az RCKO.FM részéről egy élő rádióműsorra, így gyakorlatilag az élet döntött úgy, hogy nem lehet tovább halogatni a közös projektet.

A bigyologus.hu közös gyerek, mindhárman szeretjük és mindhármunknak megvan a saját egyéni célja vele, de abban egyetértünk, hogy addig és úgy csináljuk, amíg szeretjük. Persze a dolog nem öncélú, egyáltalán nem bánjuk (SŐT!), ha Ti olvasók is szeretitek és a kulturáltan megfogalmazott kritikákat (bár nem szeretjük), de némi alkoholos tompítás után megfogadjuk (talán).

Itt a bigyologus.hu blogon hetente friss videókat fogtok találni a tesztkészülékekről, amik nálunk jártak, fogtok remek, előválogatott TED előadásokat látni és olykor-olykor a klaviatúrát is izmosabban fogjuk püfölni egy-egy cikk erejéig. Ha pedig élőben is kérdeznétek tőlünk, akkor hétfőn, délután öttől, kattintsatok az RCKO.FM rádióra és cseteljetek be jól!

Kapcsolat: bigyologusblog (kukac) gmail (pont) com

Vissza

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bigyologus.blog.hu/api/trackback/id/tr325829133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása